Mondhatni lényegében minden rendben van.

Manó tündéri, egész nap csak beszél. Már könnyebb vele, sokkal jobban eljátszik, már magában is, jobban leköti saját magát, így jobban haladok a házimunkával és nem vagyok elúszva, ami rám is nyugtatóan hat.
Megint bent töltöttünk egy hetet Szülővárosomban, egyrészt azért, mert Kincs barátnőm itthon van, másrészt, hogy haladjak a vezetéssel. Kinccsel tudtunk találkozni, bár nem annyit, mint szerettük volna, de az is több, mint a semmi. Még holnapra is tervezünk egy találkát.

Holnap megyek a 30. órámra. Kíváncsi leszek rá, mit fog mondani az oktatóm, hogy hány órát vegyek még. Nagyon szeretnék első alkalommal levizsgázni, bár manapság már nagyon szeretnek kötözködni a vizsgabiztosok. De azért reménykedem, hogy minden gördülékenyen fog menni.
Tegnap Ági barátnőm elkísért vezetni. Ott ült mögöttem míg "sétakocsikáztunk" a városban. Én is élveztem, hogy megint "kikapcsolhatok" egy kicsit és csak a vezetésre koncentrálok, és úgy láttam Ágin, hogy neki is tetszett a dolog. Miután végeztünk, megdícsérgetett, hogy milyen ügyes vagyok már. Nagyon jól esett.
Megint elkezdtem festeni és vagy ezen a héten vagy a jövő héten nagyon szeretnék már menni lovagolni is, mert megint kihagytam több mint egy hónapot. És borzasztóan hiányzik..
Két nap volt (Vasárnap és Hétfő) mikor egyszerűen nem voltam magamnál.. Beütött, hogy számítottam egy találkozóra, pedig semmi okom nem volt rá, csak magamnak beszéltem be, hogy hátha összejön, de természetesen nem sikerült. Emiatt kicsit depi voltam, de szerencsére abban a bizonyos két napban sikerült is összeszednem magam.Ezen változtatnom kéne, mert ez már nem az első alkalom, hogy ennyire beleélem magam valamibe, amiből aztán az ég világon semmi nem lesz..

Ma levittem Manót az istállóba, a volt munkahelyemre, Ő is nagyon élvezte, és én is, hogy végre lovak között lehettünk. Nagyon meglepődtem rajta, mert bement a karámba egy lóhoz. Ismerjük, Vinzornak hívják, Manónak Ő az abszolút kedvence. Dupla karámban volt kiengedve Vinzor, a legbelső "körben" volt. Manó bement a külsőbe. Vinzor odament hozzá és áthajolt a karámon, hogy megszagolja Manót. A Kicsi megsimogatta az orrát és nagyon örült, hogy odament hozzá a lovacska. Ezt még eljátszottuk vagy ötször.  Képek is készültek. Annyira büszke vagyok rá, hogy ennyire bátor, okos és ügyes kicsi Fiam van.
Most megpróbálom elaltatni a Cseppem, és én is pihenek, meditálok egy kicsit. Fő a nyugalom! ;)

Igaz, hogy már köszöntöttem, de ezúton is, még egyszer, Nagyon Sok Boldog Születésnapot Kívánok az én tündéri Unokahúgomnak, Fiam Keresztanyjának, aki ma ünnepli a 23. születésnapját! Isten éltessen még nagyon sokáig, Drágám!! <3