"This is my dream.."

"Ha jól figyelsz, rájössz arra, hogy a legtöbb értelmi magyarázat: utólagos. Amikor kitört a láva, és felbuggyant a mélyből az irracionális erő, akkor kezded érteni és rendszerezni az egészet. Az ész általában vesztes marad. Kialakított egy rendet, csakhogy az élet rendetlen. Ésszel: átláthatatlan."

Visszatérés..

Jesszusom, így eltűnni!!
Ne haragudjatok,komolyan mondom, rendesen szégyenlem magam amiért csak most írok Nektek illetve adok életjelet magamról.
De ne aggódjatok, nagyon rajta vagyok az ügyön,hogy legyen saját gépem és akkor már nincs megállás, folyamatosan értesíteni foglak Benneteket, ha történik valami! :)

Jelenleg szülővárosomban vagyok, mivel holnap túl leszek a legutolsó vizsgámon, a szóbeli érettségin. Ma már elmondhatatlanul ideges voltam, a gyomorideg már kiújult..
Mostanra már átestem a nehezén és beállt a "Lesz,ami lesz!" gondolata. De van ám ennek jó oldala is,hiszen minden rosszban van valami jó: Kicsit az ősökkel lehetek, aminek örülök,hiszen régen láttam már őket és meg mondom őszintén már nagyon hiányoztak!

A munkahelyen semmi extra nem történik, általában gyorsan és munkával telik a délelőttünk illetve ökörködéssel mert egyre jobban elvagyunk odabent.
A lovasoktatásom zajlik aminek felettébb módon örülök. Ugyanis eljutottunk odáig, hogy munkatársam elkezdett oktatni. Először futószáron voltam, utána következő héten kimentünk terepre,amit nagyon élveztem. Sokat mentünk, ügettünk, sőt még vágtába is beugrott alattam a ló, ami miatt először nagyon meglepődtem,de az akadályt sikeresen vettem és nem történt semmi probléma. Végigjártuk az erdőt lóháton. Hihetetlen érzés volt. Az igazi szabadság érzése. Amikor tényleg nem foglalkozol semmivel az ég világon, mert annyira jól érzed magad,hogy az ég leszakadhatna az sem érdekelne. Na ez a terep pontosan ezt az érzést váltotta ki belőlem.

A kis falunkban folyamatosan zajlik az élet, engem a múltkor kikiáltottak kémnek például. :D
Ugyanis Zsónak a testvérének, az élettársa kitalálta,hogy én kémkedek az egyik osztálytársamnak róluk! :D
A sztori a következő: (Megpróbálom érthetően leírni, mert nem egyszerű, még Édesanyámnak is háromszor kellett elmagyaráznom,ami nem csoda, hisz egy embert sem ismer és így elég érdekes megérteni! :D De megpróbáljuk!)
Ennek a bizonyos csajszinak két gyermeke van. A kisebb Zsombi akiről már hallottatok. A nagyobb Ádám. Na és Ádámnak az apukája az én osztálytársam,mint tudtam meg Zsótól. És mivel ismerősök vagyunk, a csajszi alkotott a kis buksijában egy képet, hogy én biztos nyomozok utánuk és azért voltam ott náluk olyan sokszor, amikor náluk volt Ádám. Hát gyerekek, a pofám leszakad, hogy miket tudnak az emberek kitalálni. Elképesztő, hogy egyesek mekkora fantáziával rendelkeznek, komolyan! Kb. azóta is ezen röhögök!!! :D

Másik Felemmel nagyon jól megvagyunk.
Csak megint a gyermek kérdés aggaszt. Ugyanis a múlt hónapban két hetet késett, de megérkezett a nők havi baja hozzám is. Most meg pár nappal hamarabb elkezdett jelezni, hogy valami lesz, és így maradt napokon keresztül, tehát összeségében nem fejezte be,amit akart. Csináltam egy tesztet, mert ez elég érdekes volt, erre a teszt negatív lett és kérdem én,hogy ezt hogy?
Nem jelentkezik a baj, többet eszek, mint eddig, olyan érzékeny vagyok, hogy minden kis hülyeségen elsírom magam már napok óta néha a hányinger is kerülget és nem várok babát? Hogy lehet ez?
Amikor megláttam a teszt eredményét teljes mértékben összezuhantam. Este,amikor kimentünk az Irodába, felhívtam Édesanyámat és Barátnőmet, hogy tanácsot kérjek, megnyugtattak, hogy biztos nincsen semmi baj, ne izguljak. Attól függetlenül sajnos lelkileg nem lettem jobban. Odáig fajult a dolog, hogy később el kellett vonulnom a társaságtól sírni egyet, mert annyira rajtam volt a sírógörcs. Ez ment két napon keresztül. Már egy fokkal jobb, legalább most tudom magam tartani. De ez az ominózus két nap valami borzasztó volt. Gondolkoztam is,hogy mi van velem?!
Hiszen mindig minden körülmény között próbálom magam erősnek mutatni és nagyon kevés ember mondhatja el magáról,hogy látott engem sírni.
Lehet, hogy kicsit kimerültem lelkileg? Kibuktam és kész. Előfordul nem?
Nem tudom még pontosan és egyenlőre az a legfontosabb, hogy túl legyek a holnapi napon és megnyugodjak. Akkor biztosan össze fogom tudni rakni a képet, és rendbe jövök.
Nem mintha az nem jutott volna eszembe, hogy nem kéne mindig erősnek mutatnom magam,hiszen Nő vagyok. És igenis nekem is szükségem van bátorításra, vígasztalásra...Hát nem tudom..

Nagyon szépen köszönöm, hogy itt jártatok és azon vagyok, hogy egyre többször és egyre többet olvasgathassatok!!! :)

Èletke...

Sűrű elnézéseteket kell kérnem amiért ilyen hosszù ideje nem írtam Nektek!Megmondom őszintén sajnos nagyon sok időm nincs mert sok a melò illetve azt is hozzá kell tennem hogy még mindig nincs netem ìgy elèg nehèz blogot vezetni ùgy,hogy többet tudjak ìrni ide.

A napjaink gyorsan és boldogan telnek persze a kisebb gondok mindig előjönnek dehàt hol nem.. Nagyon pörgött a kis életem mostanában.

Kezdjük ott,hogy Barátnőm hazalátogatott Angliàbòl.Magával értetődő dolog hogy bementem hozzà a volt szülővárosomba egy bulizòs kis éjszakára.Másnap reggel amikor fáradtan ballagtam hazafelé pont azon gondolkoztam hogy mennyire vegyes érzelmeket vàltott ki belőlem az a bizonyos éjszaka.Maga a táncolàs és a bulizàs tetszett meg az is hogy Baràtnőmmel lehettem de az egyik beszélgetésünk során kissé sikerült belemásznia a lelkembe...ugyanis hogyismondjam kifejtette a vélemènyét a párkapcsolatomròl.Ezzel még nem is lett volna az ég vilàgon semmi probléma csak amikor belement abba a témába hogy nekem nem az lenne a dolgom hogy dolgozzak állandòan az állatok mellett itthon...Akkor csak lestem.Ez volt az ami kicsapta a biztosìtékot.Persze meghallgatom mindenkinek a véleményét de az màr az én dolgom hogy megfogadom-e vagy sem.Ezt az életet én vàlasztottam,mérlegeltem ezt az egészet az összeköltözésünkkor Másik Felemmel.Nem vagyok semmire kötelezve azt csinálok amit akarok. Ha fát akarok hordani akkor azt csinálom ha egész nap fekszek az sem probléma.Mondjuk ez nem fordult még elő és ha le nem betegszem akkor nem is fog.Tehàt nem értem ezt az egészet.Tiszteletedben tartottam amikor azt mondta hogy ki akar menni Angliába és akárkivel is volt kapcsolatban soha nem mondtam volna azt hogy neked nem ez a dolgod.Ha a munka hozzàtartozik a kapcsolathoz akkor hozzátartozik.Tisztában voltam ezzel és igenis akarom ezt csinálni mert ùgy gondolom a munka által lesz belőlem ember.Hiszen nemesìt...Tehát mivel ez az én életem ùgy gondolom mindenkinek pofa alapállás...

A munkahelyen minden rendben van néha rendezni kell a munkatársakat hogy ne vesszenek össze de ez màr meg volt tavaly is ùgyhogy màr van egy kidolgozott mòdszerem ìgy nincs baj.A munka a sok mivel eddig sem voltunk elegen,egy hete pedig lesérült az egyik munkatárs mivel eltört a térde ìgy szívunk egy hangyányit...

Az írásbeli érettségi eredményeit is megtudtuk a tegnapi nap folyamán.Sikeresen vettem az akadályt ìgy gond nélkül mehetek majd szòbelizni.Annyi változott hogy nem a második nap lesz a vizsga hanem az első nap aminek szintén örülök mivel ìgy még hamarabb leszek tùl rajta és fellélegezhetek..

Lassan befejezem az iromànyt mert màr kezdek fáradni de ìgérem megpròbálok jobban odafigyelni arra hogy többet tudjak ìrni Nektek!Köszönöm hogy itt jártatok!!! :)