Akadt egy kis időm,így kicsit visszatértem.
A hétvége istenien sikerült, abszolút jól éreztem magam.
Szombaton családias hangulat volt Másik Felem barátjáéknál,sokat beszélgettünk,iszogattunk,eszegettünk. Igaz,nagyon nem tudtam hozzászólni a témához, mert sok olyan dologról beszélgettek,ami még régebben történt,amikor még javában nem voltam a társaságban,ezért kicsit sejtelmesen csak hallgattam és figyeltem az eseményeket.De amúgy is bizalmatlan vagyok az emberekkel,amikor még először találkozom velük,így idő kell ahhoz,hogy feloldódjak és én is hiánytalanul része legyek a társaságnak.
Szegény Dadi szervezete felett megint győzött az alkohol,de ott volt velünk ő is,csak hát haza kellett vinni,mert feladta a harcot.. Beszélni már nagyon nem tudott, járni meg még úgy se,így hát így alakult.
De mi Másik Felemmel,jól éreztük magunkat, negyed 11-kor indultunk el haza! :)
Másnap nekem pihi,a Drágámnak meló, ebéd után alvás, kissé lázas készülődés majd indulás a Nagyfaluba.
Útközben sírásra nevettem magam, Másik Felem két barátján,de már neveket is írok,mert ez így nem lesz jó! :)
Tehát akinél voltunk Szombaton,ő Geri, nagyon rendes emberke,csupaszív és életemben nem láttam még senkit így dobolni,mint Ő. Érzi a zenét, imádja amit csinál és ez meg is látszik rajta.
A másik Meci, ha láttatok már őrült embert,na Ő az. Amúgy egy értelmes emberke,csak ha nem ismered,azt hiszed,hogy komolyan nem normális.
A sztorik Meci alkotásairól:
-Megálltunk egy benzinkútnál,a srácok kiszálltak,én úgy döntöttem maradok. Tudjátok,ki van készítve egy vödör,ha esetleg le szeretné valaki mosni a szélvédőt. Meci odaállt,arra készülve,hogy majd azt használja piszoár helyett,de kijött a kutas,így az akciót a wc-ben folytatta! :D
-Száguldunk az autópályán,egyszer csak megszólal:"Na jól van én most már befogom a pofám,és elkezdek félni.. ADJATOK SÖRT!!!
-Még mindig az autópályán,elkezd ordítani: VIGYÁZZ KOCSI!!!
Na szerintetek normális??? :D

Bementünk a szórakozóhelyre, ámultunk és bámultunk,jó kis hely volt.
Geri elkezdett gyakorolgatni,mi úgy döntöttünk útra kelünk,mert volt még pár óra a koncert kezdetéig.
Így hát a három muskétás felkerekedett egy kis kocsmatúrára. Találtunk is egy kocsmát,ahol leragadtunk zárásig, sokat beszélgettünk és iszogattunk.
Aztán irány vissza a szórakozóhelyre,ahol már a kasszánál fel volt írva a nevünk,így bejutottunk ingyen. Hát na! ;)
Megtaláltuk Bátyámat és Főnőkömet egyben,M-et,róla már írtam. Néztük a koncertet,röhögtünk Mecin, cigizgettünk és Másik Felemmel folytattuk a beszélgetést. Sok témát érintettünk, őszinték voltunk egymáshoz, de ránk is fért már egy kis dumcsi.

Úton hazafelé felvettük Geri anyósát is,ő is nagyon rendes és aranyos nő.
Én elaludtam,nagyon fáradt voltam már, hiszen hajnali fél 3kor értünk haza. De nagyon jól éreztük magunkat,ez számomra egy hatalmas élmény volt. Régen is voltam már a fővárosban, koncerten is és hát a családias légkör mindig fennállt, ezért jó volt a hangulatom.

A mai nap folyamán Másik Felem hazaköltöztetett,így már itthon vagyok,de tényleg itthon,ahol felnőttem. Hogy is mondjam,olyan jó is meg nem is. Mert szerettem a helyet, ahol laktam, szerettem Másik Felem közelében lenni, de az Anyukám azt szokta mondani,hogy minden okkal történik és valószínű,hogy azért kellett hazajönnöm, hogy vissza tudjak menni. Most még nem akartam Másik Felemékhez költözni,egyrészt még korai lett volna, másrészt tudom,hogy belebolondultam volna abba, ha nincs munkám és nem tudok magammal mit kezdeni. Olyan hasznavehetetlennek éreztem volna magam és ez nagyon nem jó.De meglátjuk mit hoz a jövő, reménykedek a további jó dolgokban,hiszen hál' istennek ebben az évben nagyon sok jó dolog történt velem,meg fel is fordult az életem fenekestül.De nem bánom,hiszen jó irányba változott az életem is és én is,úgyhogy ez abszolút boldoggá tesz.
Meg az is,hogy megint Vele lehettem. Elmondtam neki,hogy egyre jobban szeretem és ez tényleg így van,napról napra jobban.Ragaszkodom hozzá és már természetes,hogy mellette vagyok. Nem tudom elképzelni az életem nélküle, annyira szükségem van Rá,mint a levegőre, kell ahhoz,hogy éljek. De tényleg minnél jobban megismerem,annál jobban szeretem.Büszke vagyok arra,hogy egy nagyon jószívű,segítőkész ember mellett lehetek és boldog vagyok,ha a közelemben van. Olyan érzésem van,mintha már évek óta így lenne. Hihetetlenül jó.
Olyan mértékű biztonságot ad,amiről eddig csak álmodni mertem és folyamatosan azt érzem,hogy ébren álmodom és a mai napig nem hiszem el,hogy ez velem történik meg. Mások egész életükben nem találják meg a Másik Felüket, az igazi nagy Ő-t, de nekem megadatott,hogy megismerjem és Rá találjak. Nagyon hálás vagyok és boldog. Őszintén és mértéktelenül boldog..