Ezúton kérem szíves elnézéseteket,amiért egy pár napra eltűntem. 
A tegnapi nap folyamán már összepakoltunk Lakótársammal,így a cuccaink készen állnak arra,hogy elhagyjuk azt a házat,ami 3 hónapig a menedéket adta és a nyugalmat.. 
Lement az utolsó hét a munkahelyen is,még ma bemegyek a többi megmaradt holmimért amit nem sikerült tegnap hazacipelnem.. 
Tegnap kivittük az összes lovat a karámokba,meghajtottuk őket, és én kicsit el is búcsúztam. Igaz,tudom,nem megyek el végleg,meg fogom őket látogatni az biztos,de akkor is rossz érzés,hogy nem kell már oda mennem majdnem minden nap. 
Ahogy a nagy karám közepe táján álltam és az 5 ló vígan vágtázott körülöttem ismét rá kellett döbbenjek mennyire is szeretem a lovakat. Annyira lehetett rajtuk látni az örömöt, a vidámságot. Ez már rólam nem volt elmondható. Amikor beugrottak vágtába, a sok izom megfeszült és teljes erejükből nekiiramodtak. Elmondhatatlan látvány. Lehengerlő és félelmetes. 

Csütörtökön ismét kedvenc falum kis kocsmájában találtam magam. Mondanom sem kell,hogy a megszokott arcok,sőt még Másik Felem egyik rokona is ott volt,aki meglehetősen nagy örömmel fogadott amikor beléptem a törzshely ajtaján. Nagyon jól esett,amikor megölelt és rokonnak hívott. 
Két jéger, és egy liter radler után már oldódtam. Nem vészesen,de azért éreztem hogy az alkohol dolgozik bennem. 
Na és egyszer csak megérkezett a Sztrávendég akire már vártunk. 
Másik Felem egyik jóbarátja,aki kint dolgozik külföldön,dobol és elég híres. Most hazajött a barátnőjével az ünnepekre. Elég rendes embernek tűnik,és a humorérzékével sincsenek problémák,főleg mikor megtalálja Főnökömet! :) 
Nem maradt sokáig,mert a barátnője beteg,de legalább beköszöntek és nekem is adott két puszit amikor elbúcsúztak. Utána már mi is mentünk haza és élveztük egymás társaságát. ;) 

Felettébb kellemes hétvégének nézek elébe,hiszen ma megyünk ehhez a bizonyos baráthoz, iszogatni,holnap pedig országunk fővárosába,egy koncert erejéig,amire már nagyon kíváncsi vagyok. Úgyhogy kissé ismét eltűnök hiszen sem időm sem energiám nem lesz írni,kb Hétfőig,ugyanis akkor költözöm vissza szülővárosomba, nem nagy örömömre. 

Úgyhogy kellemes hétvégét kívánok mindenkinek, érezzétek jól magatokat, ha tehetitek bulizzatok,pihenjetek, mértékkel és tartózkodással igyatok! 
Mérték a vödör,tartózkodás az asztal alatt!!! ;)