Tegnap dolgoznom is kellett és suli is volt.  Ugyanis levelező tagozaton fogok érettségizni, májusban.. Holnap lesz az utolsó nap ebben az évben,a suliban,utána megérkezik a várva várt téli szünet. Aztán kezdődik a káosz.. Félek az érettségitől nagyon.. 
Amikor végeztem a suliban, örömmel hívtam fel,egyrészt hogy elújságoljam Neki,hogy ötöst írtam történelemből,másrészt,hogy hallhassam a hangját.. 
Megbeszéltük,hogy Nála alszom ismét, úgyhogy felettébb nőt az eddigi örömöm. 
Megérkezett a busz,megláttam a kocsit. Akkor már koccintsunk az ötösre,irány a kocsma! :) 
A szokásos emberek és a szokásos jókedv fogadott a kicsiny falu ivójában. Jól éreztem magam köztük és örültem annak,hogy ismét itt lehetek. Egy tátratea,egy kis sör és egy kis pezsgő után távoztunk. 
Fürdés és kaja, aztán kis pihi. 
Álmos voltam és fáradt,de azért arra még jutott energiám,hogy simogassam. 
Háttal feküdtem neki,így pont elértem a combját. Becsuktam a szemem. Éreztem a szívverésem és hallottam a sóhajokat. A kezem csak táncolt és játszott, hol a combja belső oldalán,hol a külső oldalon, hol a térdhajlatán. Sikert arattam. 
Egyszer el is aludt. De amikor a térdéhez értem megremegett. Úgyhogy játszadoztam még egy kicsit és közben ordítani tudtam volna a vágytól,hiszen mivel '"beteg" vagyok most nem jutottunk tovább. 
De jól esett ez is. Mellette aludni el. És reggel,mikor álmosan kinyitottam szemem Vele találtam magam szembe. Boldogsággal nyitott a reggel és ez feldobta az egész napom.